Du
vaikinai toliau tęsia ilgus retesnio alaus degustavimo vakarus ir kol degina
tvankus rugpjūčio oras, galima vakarais pasilepinti smarkiai atšaldytu alumi.
Šįkart degustuojame vokišką alų. Kaip visada kiekvienas iš mūsų išsako savo
pojūčius ir skiria balus. Štai kaip vertiname šįkart šį alų.
Tamsus alus: Schlenkerla Rauchbier Marzen
Stiprumas: 5.1 proc.
Kilmės šalis: Vokietija
N: „Tamsus,
bet labai keisto skonio ir kvapo. Toks primenantis rūkytų lašinių ir labai
kartus. Be jokios abejonės, alus skirtas išskirtinai tamsaus alaus gurmanui. Tai
yra man.“
Įvertinimas: ●●●●●●●●●●
M: „Ir
aš pamaniau, kad į alų įmesti ir pavirinti rūkyti lašiniai. Nieko panašaus nesu
ragavęs. Labai rekomenduoju paragauti nors kartą gyvenime, nes lietuviško alaus
rinkoje nerasite nieko panašaus. Šis alus išties gurmaniškas ir kuo daugiau jo
ragauju, tuo labiau jis man patinka! Sodrus, charakteringas, gurmaniškas,
tirštas, atsiduodantis tikru dūmu – įdomu kokia technologija tai perteikta, nes
etiketė sako, kad toks alus gaminamas maždaug nuo 1400-ųjų. Gerai, vieno
butelio vienam žmogui vakarui gali būti per akis, jeigu jūsų tikslas nėra
apsvaigti, o mėgautis. Nereikės prie gėrimo net rūkyto karšio ar sūdytų riešutų!
Aš jau nuo kelių gurkšnių esu šio alaus gerbėjas♥“
Įvertinimas: ●●●●●●●●●●
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą