2015 m. gruodžio 21 d., pirmadienis

Varškės užtepėlė su džiovintais pomidorais




Šįkart vyriškoje virtuvėje dar vienas labai lengvas patiekalas Jūsų skonio receptoriams!  Varškės užtepėlė su džiovintais pomidorais, kurią galėsite skanauti tepdami ant prancūziško batono ar šiaip duonos riekės. Šis patiekalas kuo puikiausiai tiks išvykoms, piknikams ar tiesiog užkandžiams prie televizoriaus. Taigi, ko mums reikės?

200 g liesos (arba pusiau riebios) varškės
3 džiovinti pomidorai
krapai
petražolės
2 šaukštai aliejaus
druska
3 šaukštai pomidorų padažo

Taigi. Viskas paprasčiau nei du kart du keturi. Varškę, džiovintus pomidorus, šviežiai žalias petražoles ir krapus, aliejų, pomidorų padažą, druską (pagal skonį) suberiame į vieną indą ir elektrine trintuve triname tol, kol gauname vientisą masę. Džiovinti pomidorai užtepėlei suteiks egzotišką riešutų poskonį, o pomidorų padažas kreminio rausvumo. 

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą