Šįkart siūlome
pasigaminti dar vieną skanią užtepėlė su rūkyta. Šis lengvai paruošiamas
užkandis tiks prie jūsų ne tik kasdieninio stalo, bet ir svečiams pavaišinti,
taip pat įvairioms išvykoms į gamtą.
Ingredientai
200 g. rūkytos lašišos
125 g. sūrio „Filadelfija“
200 ml. grietinėlės (35 proc.
riebumo)
pora šakelių krapų
Visus šiuos produktus su
prieskoniais sudedame į vieną elektrinės trintuvės indą ir sutriname iki
vientisos masės. Siūlome būtent rūkytą lašišą, ji bus sūri ir gana aromatinga,
todėl į užtepėlę papildomai druskos jau neberekomenduotume. Sūris „Filadelfija“,
kuris primena pusiau varškės ir sūrio mišinį, suteiks įdomaus ir egzotiško
skonio, o riebesnė grietinėlė suskystins ir kartu suteiks tepamos
konsistencijos masės.
Užtepėlę itin
rekomenduojame tepti ant suraikyto prancūziško batono. Prieš tepant siūlome
batoną suraikyti ir palikti padžiūti, kad būtų itin traškūs užkandžiai. Taip
pat užtepėlę galite naudoti ir ant įvairios duonos.
Gardaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą