2015 m. gegužės 10 d., sekmadienis

Pyragas. Kaip iškepti Velykų bobą?




Na, labas, kulinarai,

Kaip iškepti Velykų bobą? Iš tikrųjų lyg ir nieko čia sunkaus, tik kad mūsų ta boba ėmė lipti laukt vos pašauta į orkaitę – mielės nebuvo galutinai išpurtusios tešlą ir vos gavusios karštį taip aktyvavosi, kaip branduolinis kuras, ir tešla kaip kokia pabaisa ėmė pūstis ir šliaužti iš skardos ir orkaitės tiesiogine to žodžio prasme. Juokavome: „Pasaulis susinaikins per tą besotę tešlą, bėkime greičiau!“.

Nepasakyčiau, kad ta Velykų boba išėjo skani. Apskritai kepta „bulka“ su razinomis, nuo kurios tik tunkama. Kepti tik dėl kepimo – gaila sąnaudų, o dėl tradicijos – kodėl gi ne? Bet „lievai“ ta boba, jau geriau čipsų pakį atsidarykite arba nulėkite iki kebabinės. Vat!

Taigi, pasitrynę, galima ir atsakyti į Jūsų klausimą, kaip iškepti Velykų bobą? Ogi labai paprastai – GERIAU JOS NEKEPKITE!  

VYRUKAS, KURIS SUŽINOJO, KAD NEKEPS VELYKŲ BOBOS!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą