Na,
labas, kulinarai,
Kaip
iškepti Velykų bobą? Iš tikrųjų lyg ir nieko čia sunkaus, tik kad mūsų ta boba
ėmė lipti laukt vos pašauta į orkaitę – mielės nebuvo galutinai išpurtusios
tešlą ir vos gavusios karštį taip aktyvavosi, kaip branduolinis kuras, ir tešla
kaip kokia pabaisa ėmė pūstis ir šliaužti iš skardos ir orkaitės tiesiogine to
žodžio prasme. Juokavome: „Pasaulis susinaikins per tą besotę tešlą, bėkime
greičiau!“.
Nepasakyčiau,
kad ta Velykų boba išėjo skani. Apskritai kepta „bulka“ su razinomis, nuo
kurios tik tunkama. Kepti tik dėl kepimo – gaila sąnaudų, o dėl tradicijos –
kodėl gi ne? Bet „lievai“ ta boba, jau geriau čipsų pakį atsidarykite arba
nulėkite iki kebabinės. Vat!
Taigi,
pasitrynę, galima ir atsakyti į Jūsų klausimą, kaip iškepti Velykų bobą? Ogi
labai paprastai – GERIAU JOS NEKEPKITE!
VYRUKAS, KURIS SUŽINOJO, KAD NEKEPS VELYKŲ BOBOS!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą