2019 m. liepos 17 d., trečiadienis

Žuvies salotos: Menkės salotos su avokadais, salierais ir kiaušiniais



Siūlome jums pasigaminti sočių ir gaivių menkės salotų su salieru, virtais kiaušiniais ir avokadu. Tokios salotos pakraus jus energijai pusę dienos, todėl galite išmėginti mūsų siūlomą receptą.

Ingredientai:

1 didelė arba vidutinė kepta (arba virta menkė)
1 Pekino kopūstas
1 violetinis svogūnas
4 virti kiaušiniai
1 prinokę avokadai
3 salierų stiebai
Druska
Pipirai
Citrina
Alyvuogių aliejaus

Orkaitėje su druska ir žuvies prieskoniais iškeptą ir ataušintą menkę atskiriame nuo kaulų ir suplėšom ją vidutiniais gabaliukais. Pekino kopūsto (bent pusę galvos) susmulkiname jums patinkančiais gabaliukais, supjaustome vidutinio dydžio gabaliukais virtus kiaušinius, supjaustome svogūną ir nuluptų avokadų minkštimą, susmulkiname kubeliais salierą. Visa tai suberiame į vieną dubenį, apšlakstome alyvuogių aliejumi, pagardiname pipirais ir druska pagal skonį, įspaudžiam šiek tiek citrinos, kuri salotoms suteiks gaivumo.

Skanaus!  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą