2016 m. spalio 15 d., šeštadienis

Vištienos krūtinėlės kepsnys su keptomis paprikomis ir aštriu medaus marinatu



Sveiki,

Šįkart norime pasiūlyti dar vieną vištienos krūtinėlės receptą, kurį išbandėme ir mums pasirodė verta pasidalyti su internautais. Taigi, ko gi Jums reikės?

Ingredientai:
2-3 didelės raudonosios paprikos
2 vištienos krūtinėlės
2 šviežios aitriųjų pipirų ankštys
3-4 česnako skiltelės
3-4 šaukštai medaus
Keli šaukštai aliejaus
druska

Pirmiausia paruošiame marinatą. Į smulkintuvo indą sudedame medų, česnako skilteles, aitriuosius pipirus, įveriame šiek tiek druskos ir viską susmulkiname. Vėliau šiuo padažu pamarinuojame vištienos krūtinėlę. Kuo ilgiau marinuosite, tuo geriau mėsa įsisavins padažo skonį.



Nuplaukite paprikas ir jas perpjaukite per pusę, pasūdykite ir apšlakstykite aliejumi. Galite kepti su vištiena vienoje skardoje 180 laipsnių karštyje. Siūlome vištienos neperkepti, nes krūtinėlė gali išsausėti, Kepimas turėtų trukti apie 15-20 minučių, todėl paprikas galite kepti šiek tiek ilgiau, nes jos kepant tiek pat, kiek vištiena, gali vis dar likti pusžalės. 



Iškepus, galite patiekti ir ragauti su įvairiais padažais.

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą