Sveiki,
Šįkart norime pasiūlyti
dar vieną vištienos krūtinėlės receptą, kurį išbandėme ir mums pasirodė verta
pasidalyti su internautais. Taigi, ko gi Jums reikės?
Ingredientai:
2-3
didelės raudonosios paprikos
2
vištienos krūtinėlės
2
šviežios aitriųjų pipirų ankštys
3-4
česnako skiltelės
3-4
šaukštai medaus
Keli
šaukštai aliejaus
druska
Pirmiausia paruošiame
marinatą. Į smulkintuvo indą sudedame medų, česnako skilteles, aitriuosius
pipirus, įveriame šiek tiek druskos ir viską susmulkiname. Vėliau šiuo padažu
pamarinuojame vištienos krūtinėlę. Kuo ilgiau marinuosite, tuo geriau mėsa
įsisavins padažo skonį.
Nuplaukite paprikas ir
jas perpjaukite per pusę, pasūdykite ir apšlakstykite aliejumi. Galite kepti su
vištiena vienoje skardoje 180 laipsnių karštyje. Siūlome vištienos neperkepti,
nes krūtinėlė gali išsausėti, Kepimas turėtų trukti apie 15-20 minučių, todėl
paprikas galite kepti šiek tiek ilgiau, nes jos kepant tiek pat, kiek vištiena,
gali vis dar likti pusžalės.
Iškepus, galite patiekti
ir ragauti su įvairiais padažais.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą