2017 m. sausio 26 d., ketvirtadienis

Alus: Švyturys "Gluh Marzen" (Baltijos sezoninis)



Sveiki,

Šįkart nutarėme su draugu pakomentuoti elitiškai išleistą ribotą „Švyturio“ alų „Gluh Marzen“ (Baltijos sezoninis). Kiekvienas iš mūsų ragavome alų ir bandėme nusakyti savo įspūdį ir vertinimus. Mūsų skoniai ir nuomonės gerokai išsiskyrė.

Kaip vertinate „Gluh Marzen“ alų?

N: „Skanus. Jaučiasi karamelė, turtingas ir švelnus skonis. Nesijaučia pigumas, palyginus su „Švyturio“ leidžiamu „Baltas“. Tik kaina galėtų būti mažesnė, kad paprasti žmonės galėtų jį įpirkti. Aš tai pirkčiau tokį.“

N įvertinimas: ●●●●●●●●●○

M: „Na, o man alus įspūdžio nepadarė. Taip, spalva išties puiki, beveik rudai raudona, tačiau skonis... Trūko rūgštelės, jautėsi subtilūs poskoniai, tačiau jie buvo ne mano gomuriui, jie gana prėski ir necharakteringi, nors etiketė ir aprašymas žadėjo, kad alaus bus išties įspūdingas. Ir kaina tikriausiai tokia, kadangi norima padaryti iš musės dramblį: pompastika tik gurmanams, dovanoms – kodėl gi ne, bet jeigu toks alus atsirastų skardinėse, manau, sako gomuriui rinkčiausi labiau charakteringesnį alų nei tokį, atsiprašau, prėskai beskonį. Tiesa, jis į kitus „Švyturio“ linijos alus nepanašus, manau, turėtų patikti tiems, kurie mėgsta subtilius belgiškus ir vokiškus alus“.

M įvertinimas: ●●●○○○○○○○

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą