2018 m. gegužės 27 d., sekmadienis

Nuomonė: Vilkmergės nealkoholinis šviesus alus "0,0"



Po visokiausių Verygų ir Valstiečių pridurkų įstatymų priėmimo Lietuvoje suklesti nealkoholinio alaus gamyba. Tikriausiai mūsų protėviai karste vartosi, bet ne bėda, kai kada nealkoholinis alus išties praverčia, kai, pavyzdžiui, tenka sėstis už vairo.

Nusprendėme su draugu įvertinti šįkart „Vilkmergės“ stilingai pateiktą nealkoholinį šviesų alų su įspūdingu pavadinimu „0,0“. Etiketė kelia pasitikėjimą, nes joje priešingai nei daugelyje etikečių, pateikiama informacija apie spalvą, kvapą, skonį ir t. t. 

Taigi mūsų nuomonės:

M: Dievinu šviesų alų! Šis be išimties yra tarp nealkoholinių dabar jau mano favoritas. Ne dėl butelio, bet dėl skonio. Jis absoliučiai man primena Kalnapilio Original – tie patys gaivūs citrusiniai poskoniai, tokį malonu gerti atšaldytą ne tik gamtoje tarp uodų, bet ir vakare prie televizoriaus. 

Įvertinimas: ●●●●●●●●●○

N: Kadangi man šviesus alus nelabai, gal ir šį vertinu šiaip sau. Lengvas, primenantis, bent man, Švyturio „Balto“ alaus skonį. Atrodo be charakterio, atrodo, kad išleido specialiai dėl rinkos, kad pirktų.

Įvertinimas: ●●●●○○○○○○

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą