Penkiasdešimt pilkų peilių virtuvėje

2024 m. liepos 1 d., pirmadienis

Cibulynė: žemaitiškas cibulynės receptas / svogūnų šaltsriubė (kaip pagaminti cibulynę?)

›
  Vasarą norisi ko nors šalto, gaivas ir ne itin kaloringo? Mėgstate sriubą ir svogūnus? Šaltibarščių pakaitalas tinka visiems, ypač rekom...
2024 m. birželio 27 d., ketvirtadienis

Vištiena marinuota Coca-Cola: receptas, kaip iškepti saldžiarūgščią vištieną keptuvėje?

›
  Laba,   Pastaruoju metu net kelerius metus nepadariau nė vieno įrašo, šiek tiek dėl to apmaudu, nes virtuvėje per tą laiką įvyko nem...
2022 m. liepos 24 d., sekmadienis

Prancūziškas tikras šampanas: Champagne tradition veuve deloynes brut

›
Kas nerizikuoja, tas negeria šampano, sako žmonės. Nežinau didesnio putojančio vyno ir šampano mėgėjo už savo draugą. Paprastai šampanas l...
›
Pradinis puslapis
Peržiūrėti žiniatinklio versiją
Teikia „Blogger“.